Rocket League 8. Sezonda Sokak Kültürüyle Tanışıyor

 

Otomobolü Dışarı Çıkarma Vakti Geldi

Utopia Coliseum'un parlak spot ışıklarından uzaklaşıp daha önce hiç yaşamadığınız yer altı araba futbolunu mahallenizin dinamik sahası Sovereign Heights'ta yaşayacaksınız. Yerel etkinliklere hazırlanan modifiye dükkanları, gece boyu çalışan araç galerileri ve sokakların imzası olan özelleştirilmiş arabaların mekânı Sovereign Heights'a hoş geldiniz.

7 Eylül'de 8. Sezon ile Sovereign Heights sahasına dalın, yeni Rocket Pass'i deneyin ve zamanın en klasik araçlarından Honda Civic Type R ile sahaların sahibi olun.

Rocket Pass

Rocket League tarihinde ilk kez bir Rocket Pass aracı gerçek hayattan geliyor: Octane Hitbox'lı Japon klasiği Honda Civic Type R Rocket Pass Premium ile elde edilebilecek!

Aynı zamanda Sprattle Boost İzi, hareket duyarlı Big Cap Başlığı ve Savage Spray Gol Patlaması gibi grafiti temalı eşyalarla sahayı boyayabileceksiniz.

Modifiye Cenneti

Rocket Pass aşamalarından yükselmek aynı zamanda geliştirilmiş Honda Civic Type R-LE'yi de açmanızı sağlayacak. Type R-LE, daha büyük bir ön hava girişine ek olarak karbon fiber bir kaporta ve 90'ları hatırlatacak bir pist odaklı arka kanata sahip. Oyuncular aynı zamanda araçlarına kırmızı ve beyaz Honda Civic Type R tekerlekleriyle orijinal bir stil katabilecek.

RGB ışıklar performansı arttırır mı? Bilim insanlarının cevabı "hayır" olsa da sokağın yetiştirdiği mühendisler bizleri premium EdgeLight paketi ile tanıştırdı. Artık kendiniz deneyebileceksiniz! Bu parlak görsel efekt aracın gövdesinin alt kısmını saracak ve Honda Civic Type R veya Honda Civic Type R-LE'nin renkli bir versiyonu kullanıldığı zaman otomatik olarak etkinleştirilecek. Bu boyalı versiyonlar Rocket Pass Premium'un 70. seviyesinden sonra bulunabilecek.

Şehir Yanıyor

Sezon 8 Turnuva Ödülleri hazır! Sk8s Oyuncu Sancağı, kömür gücüyle çalışan Hibachi Başlığı ve Karaborsa seviyesi Starliner Çıkartması veya Amplitude Gol Patlaması kazanabileceğiniz eşyalardan yalnızca bazıları.

Sokaktan Duyduğumuza Göre...

Sezon 8'in tek seferde göstereceği çok fazla şey var. Bu sezon içerisinde aynı zamanda yeni bir Potalar oyun modu sahası eklenecek. Aynı zamanda Haunted Hallows etkinliği de beklenenler arasında. Gözünüz burada olsun, yakında yeni haberlerle karşınızda olacağız!

Sezon 8, 6 Eylül Salı saat 02.00'de gelecek olan güncellemeye takiben 7 Eylül Çarşamba günü sokaklarla buluşacak.

Yorumlar