Seyirciler RLCS 2021-22 Winter Major İçin Geri Dönüyor!

 Bu haberi yazarken yaşadığım mutluluğu tarif etmemiz mümkün değil, ancak bu Winter Major'da işlerin nasıl işleyeceğinden bahsedebiliriz!



Uluslararası Maçlar

6 farklı bölgeden 16 takımın mücadele edeceği RLCS 2021-22 Winter Major'ın nerede oynanacağı belli oldu. Grup aşaması maçları kapalı kapılar ardında oynanacak, ancak Playoff aşaması YouTube'un Los Angeles'ta bulunan sahnesinde yapılacak. 

Seyirciler. Geri. Dönüyor.

RLCS S8'den beri Rocket League taraftarları COVID-19 virüs salgını sebebiyle 2 yılı aşkın süredir turnuvaları sahneden izleyemiyordu. Bu Winter Major'da işler değişiyor! Seyirciler Playoff aşamasını LA'deki YouTube sahnesinden izleyebilecek. Playoff maçları 26-27 Mart günlerinde canlı olarak izlenilebilecek. Biletler ise Şubat ayında satışa çıkıyor.

Canlı İzlemek İsteyenler İçin Sıkça Sorulan Sorular

S: COVID-19 ve sağlık tedbirleri olacak mı?
C: Evet. Tüm seyircilerden aşı veya Negatif PCR testi isteniyor. Aynı zamanda seyircilerin tüm zamanlarda maske takma zorunluluğu olacak. YouTube Theater tarafından belirtilecek olan tüm güvenlik önlemlerini daha sonrasında Rocket League Esports tarafından bildirecek.

S: Nasıl bilet alabilirim?
A: YouTube Theater "Ticketmaster" adında bir bilet satın alma sitesi kullanıyor. Biletler satışa çıktığında Rocket League Esports'un sosyal medya platformlarından duyurulacak.

S: Satılacak olan bilet sayısı ne kadar olacak?
A: Topluluğa 5.000 - 5.500 sayıları arasında bilet satılacak.

S: Biletim 2 gün için de geçerli mi?
A: Evet!

S: RLCS Winter Major'ın tamamı hangi günler arasında oynanacak?
A: 23-27 Mart arasında. Grup aşamaları 23-25 Mart arasında, seyircisiz yapılacak.26-27 Mart günlerinde ise seyircili olarak Playoff maçları oynanacak.

S: Ek detaylar hakkında sorularım var ise ne yapabilirim? (Otopark, vs.)
A: Bu konu hakkında detaylı bilgi daha sonrasında paylaşılacak. 

Her ne kadar canlı olarak bu turnuvayı izleyemeyecek olsak da sonunda yüzyüze izlenebilecek etkinliklerin döndüğünü görmek bizi çok mutlu ediyor. Katılacak olan takımlara şimdiden başarılar dileriz!

Yorumlar