Rocket League 7. Yaşını Kutluyor!

Rocket League 7. yaşını yeni bir Sınırlı Süreli Etkinlik ile kutluyor: Doğum Günü Balosu! Festivaller 2 hafta boyunca Isı Güdümlü ve Knockout Sınırlı Süreli Etkinlikleri, Oyun İçi Mağazasından ulaşılabilecek Yıl Dönümü eşyaları, Doğum Günü Balosu Görevleri ve ödülleri, artı hediye eşya düşürmeleri: Altın Yumurta.

Eğlence 6 Temmuz'da başlıyor!

Doğum Günü Balosu Oyun Modları

1. Hafta

Klasik Isı Güdümlü modu 2v2 ile geri dönüyor. Oyun modu 6-13 Temmuz tarihleri arasında oynanabilecek.

2. Hafta

Knockout 13-19 Temmuz tarihleri arasında geri dönecek! Knockout'un ne olduğunu bilmiyorsanız veya hatırlayamadıysanız bu blogumuzdan oyunun hızına tekrardan yetişebilirsiniz.

Doğum Günü Balosu Görevleri

Görevlerin tamamını bitiren oyuncular toplamda 300 Kredi, Altın Keçi Sancağı, Değerli Metal Avatar Çerçevesi, İthal Eşya Düşürme ve 20 bin XP elde edecekler.

Doğum Günü Balosuna Şık Katılın

Etkinliğin ruhuna uyum sağlayabilmek adına Eşya Mağazasında Titanyum Beyazı Fennec ve Fancy Formal Fennec Çıkartması satışa sunulacak. Aynı zamanda Sezon 7'nin getirdiği Altın rengi Spyder: Yıldönümü Versiyonu Tekerlekler ve Silindir Şapka: Yıldönümü Versiyonu Başlık da markette bulunabilecek.

Altın Yumurtaların Hediyeleri

Hediyeler olmadan doğum günü kutlanmaz, bu yüzden etkinlik süresince oyuncular görev tamamlayarak Altın Yumurta kazanabilecekler. Altın Yumurtalar Şampiyon Serisi 1-4 serilerinden eşyalar kazanmanızı sağlayacaklar. Her oyuncu görevlerden en fazla 5 tane Altın Yumurta kazanabilecek.

Yorumlar